Ibsenmuseet

Ibsenmuseet er en del av Norsk Folkemuseum og ligger i Henrik Ibsens gate 26 i Oslo sentrum, rett over gaten for Slottet.
Museet ?pnet i 1990 i Henrik Ibsens gate 26 /Arbins gate 1 like ved Slottet i Oslo sentrum, der Ibsen bodde fra 1895 til 1906. Museet viser blant annet forfatterens leilighet og arbeidsv?relse. Ibsenmuseet er et litter?rt museum i Oslo som ivaretar arven etter den norske dikteren og dramatikeren Henrik Ibsen (1828?1906). 

Museet har en stor utstilling kalt ?Henrik Ibsen – tvert imot / Henrik Ibsen – on the contrary?. Denne starter i f?rste etasje bak resepsjonen og museumsbutikken og fortsetter opp i annen etasje, hvor den fyller hele naboleiligheten til Ibsens. I lokalene er det filmfremvisning,trykkskjermer, bilder, tekster og ulike former for ibseniana (lommeb?ker, reiseveske, skrivesaker, ordensdekorasjoner, brev og s? videre). Basisutstillingen sto ferdig til Ibsen?ret i 2006. 


Om pris:
Voksen kun utstiling 45 NOK
Barn kun utstilling 15 NOK

Fra wikipedia

Bes?ksadresse
Henrik Ibsensgate 26, Oslo

Adkomst
Buss eller trikk til Slottsparken, eller fem min. gange fra Nationaltheatret.Możliwość komentowania jest wyłączona.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies .