Aker Brygge

Liker du Aker Brygge? Du kan lese lit om det: er ein bydel og eit kj?pesenter i Oslo. Omr?det ligg ved Oslofjorden, p? det tidligare verftsomr?det til Aker Mekaniske Verksted AS som vart lagt ned i 1982. Utgygginga av Aker Brygge vart gjennomf?rt i fire trinn der f?rste byggetrinn stod ferdig i 1986 medan fjerde og siste byggetrinn stod ferdig i 1998.
Omr?det best?r av eit kj?pesenter med butikkar og restaurantar, kino, kontorlokale og leiligheter. I tillegg finst det ei sm?b?thamn og ferjeterminal for Nesoddb?tane og ruta til Vollen/Slemmestad. Heile eigedomsmassen er p? 260 000 m2.
fra wikipedia.

Du kan kj?pe fersk fisk og reker p? Aker BryggeMożliwość komentowania jest wyłączona.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies .